Groenr

In deze opdracht staat een boeiend tuinplan centraal, perfect passend bij het masterplan voor de modernisering van een bestaande woning naar een moderne villa. De verouderde villa is zowel aan de buiten- als binnenzijde grondig gemoderniseerd, waarbij duurzame materialen zijn toegepast om de woning volledig te restylen naar hedendaagse maatstaven.

Een belangrijke wens van de bewoners is om het bestaande groen in de omgeving te behouden, terwijl ze tegelijkertijd een onderhoudsvriendelijke tuin willen creëren. Er wordt gezorgd voor voldoende verharding in de voortuin om te parkeren, terwijl er vanuit de ramen een prachtige groenbeleving ontstaat. Ook wordt er rekening gehouden met de toekomstige inpassing van een zwembad en natuurvijver met rondom verassende zitgelegenheden.

Een besloten gevoel wordt gecreëerd vanaf de overkapping met buitenkeuken, terwijl het zicht vanuit de woning naar de diepe achtertuin behouden blijft. Om een uniek element toe te voegen aan het ontwerp, wordt er out of the box gedacht door beeld en geluid in te passen. Dit verhoogt het zwemgenot en biedt tevens de mogelijkheid om met het hele gezin van een buitenbioscoop op het terras te genieten.

De tuin zal worden verfraaid met een prachtige jaarrond bloeiende beplanting, evenals verschillende bomen die in de toekomst de gehele tuin zullen sieren met hun herfstverkleuringen.

Al met al belooft dit tuinplan een harmonieuze mix te worden van moderne villa-elementen, groenbeleving, ontspanning en verrassende extra’s. Het wordt een buitenruimte waar de bewoners en hun gezin dagelijks van kunnen genieten, vol schoonheid, functionaliteit en plezier.

Van bestaand naar bijzonder...

Met de volgende toevoegingen van Groenr:

  • Boeiend tuinplan passend bij de modernisering van bestaande woning naar moderne villa
  • Behoud van bestaand groen in omgeving, terwijl onderhoudsvriendelijke tuin gewenst is
  • Voldoende verharding in voortuin voor parkeren, met prachtige groenbeleving vanuit raampartijen
  • Toekomstige inpassing van zwembad en natuurvijver met verrassende zitgelegenheden
  • Overkapping met buitenkeuken zorgt met besloten gevoel, terwijl zicht naar diepe achtertuin behouden blijft
  • Unieke toevoeging van beeld en geluid voor extra zwemgenot en buitenbioscoop op terras
  • Prachtige jaarrond bloeiende beplanting en diverse bomen met herfstverkleuringen voor sfeer

Projectpartner

Architectuur:  Kantoor Princen

Interieur:  EF_STUDIO