Groenr

Waarom een brainstormsessie met een tuinontwerper?

Of u nu bezig bent met de aankoop van een nieuwe woning, al een nieuwe woning heeft, of verbouw- en bouwplannen heeft, wij kunnen u helpen om deze plannen naadloos te integreren met de bestaande omgeving en de toekomstige inrichting van de tuin. Ook als het gaat om het bepalen van een goede plek voor het zwembad, een overdekt terras te midden van een groene oase, of het vinden van geschikte locaties voor zonnepanelen en de buitenunit van de warmtepomp, wij nemen deze elementen al graag mee in een conceptuele schetsfase voor uw tuin.

Daarnaast kunnen we u inzichten geven over het optimaliseren van raam- en deurpartijen in de (ver)bouwplannen, zodat u uiteindelijk beter kunt genieten van uw kavel met het bestaande groen in de omgeving. Als er momenteel weinig groen aanwezig is en u meer privacy, schaduw of juist een bepaalde hoeveelheid zonlicht wenst, kunnen we hiervoor ook al een oplossing meenemen.  

Onze brainstormsessies zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij uw situatie en om al uw ideeën en behoeften in overweging te nemen. Zo komen we tot een perfect conceptplan dat later volledig aansluit bij uw woondroom.

Bespreken van uw (ver)bouwplannen met een conceptschets als resultaat

Tijdens de sessie bespreken we samen uw (ver)bouwplannen. U mag rekenen op een proactieve houding van onze zijde voor alle benodigde informatie betreffende het plan en de huidige omgeving om het maximale uit uw kavel te halen. Op die manier kunnen we samen een doeltreffend schetsconcept maken dat aan alle wensen en eisen voldoet.

Een afspraak kan indien gewenst ook gecombineerd met het bijzijn van uw ontwerpteam (architect, interieurbouwer, keukenspecialist,etc.)

Na afloop van de sessie is de schets van u zonder enige verdere verplichting. Desgewenst kunnen we deze schets als basis gebruiken voor verdere uitwerking naar een 2D tuinontwerp met 3D visualisatie. Wij zullen dan de kosten van deze fase verrekenen met de prijs van de verdere uitwerking. 

Voorbeeld: Uitwerking schets naar een 2D tuinontwerp met 3D visualisatie