Groenr

Stap 1 - Kennismaken en inventarisatie

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen uw wensen en eisen. U mag rekenen op een proactieve inventarisatie van onze zijde voor alle benodigde informatie. Op die manier kunnen we een doeltreffend ontwerp realiseren dat aan alle wensen en eisen voldoet.

Na het geven van de opdracht zullen we de tuin inmeten met behulp van een GPS-instrument, bestuderen de bodem en maken een luchtfoto van de omgeving. Hierdoor kunnen we een gedetailleerd beeld krijgen van de situatie en de context. 

Stap 2 - Schetsontwerp met 3D visualisatie

Binnen deze stap concentreren we ons op het ruwe concept voor uw tuin, waarbij we rekening houden met de opgegeven specifieke eisen en wensen. We gebruiken ook in deze fase al een 3D-visualisatie om u direct een realistisch beeld te geven van uw toekomstige tuin.

De presentatie van het 2D schetsplan en de 3D visualisatie kan plaatsvinden in onze studio in Den Bosch of bij u op locatie. We presenteren middels 2D-plan, inclusief sfeerimpressies van materialen en beplanting op een print.

In overleg spreken we een periode van enkele weken af, zodat je het ontwerp kunt overdenken. Je kunt binnen die periode eenvoudig uw feedback schrijven op de print van de 2D schets.

Met behulp van een beveiligde mobiele omgeving is op elk moment online toegang te krijgen tot en visualisatie.

Stap 3 - Definitief ontwerp met 3D visualisatie

In het definitieve ontwerp gaan we dieper in op de details. We verwerken uw feedback en nieuwe inzichten van de schets en werken de sfeercollage verder uit voor de materialisatie en beplanting. Het resultaat is een definitief ontwerp met een gedetailleerde plattegrond op schaal. Ook van deze plannen ontvangt u een exemplaar op papier.

De visualisatie van het definitief ontwerp publiceren we online binnen uw persoonlijke beveiligde omgeving.

 

Stap 4 - Werktekening voor kabels & leidingen

In het hedendaagse leven krijgen we steeds meer te maken met claims op ondergrondse- en bovengrondse ruimte vanwege kabels en leidingen. Denk hierbij aan de integratie van zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, camera’s en het opvangen van hemelwater op eigen terrein.

Bij Groenr hechten we veel waarde aan een doordacht ontwerp waarbij al deze technieken naadloos worden geïntegreerd, samen met kabels en leidingen voor beregening en tuinverlichting. Ook zorgen we ervoor dat er voldoende groeiruimte is voor bomen, zodat ze optimaal kunnen groeien.

Een totaalplan hiervoor is een vast onderdeel van onze tuinontwerpen, waardoor zowel Groenr als jij als opdrachtgever ervan verzekerd zijn dat alle technieken en functionaliteiten harmonieus samenkomen in jouw tuin.

Van ontwerp naar realisatie

Wij bieden een uitgebreide service die niet alleen het ontwerp omvat, maar ook de volledige begeleiding en realisatie van het bouwproces. Met ons vaste netwerk van grondwerkers, stratenmakers, zwembadbouwers en anderen, kunnen wij het bouwteam samenstellen dat bij uw project past.
 

Indien gewenst, kunnen we de prijsaanbiedingen van het bouwteam voor u toetsen en  eventuele bouwoverleggen organiseren om alles te bespreken. Voordat dit proces van start gaat, kunnen we u hiervoor een vrijblijvende prijsindicatie geven.

Aanplantservice van Groenr

Na het bouwproces met het bouwteam kunnen we de aanleg van beplanting inclusief bijbehorende techniek, zoals beregeningssystemen, verlichting en groeiplaatsinrichting, volledig in eigen beheer uitvoeren met onze eigen vakmensen. Met het speciale assortiment aan (vorm)beplanting, dat grotendeels afkomstig is uit onze eigen biologische kwekerij, kunnen we u verzekeren dat uw tuin al na één groeiseizoen een onderhoudsvriendelijke groene oase zal zijn. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen voor de uitvoering, zonder enige verplichtingen.