Groenr

Afspraak maken

Hoe kunt u zich voorbereiden op de afspraak?

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om samen een geschikt moment in te plannen.

Voorafgaand aan de afspraak, als het mogelijk is, verzamel bouwtekening(en) van uw woning en kavel. Als u nog een tuinontwerp heeft van de bestaande situatie, dan is het ook handig om deze bij de hand te hebben. Deze documenten kunnen nuttig zijn tijdens onze afspraak om een beter beeld te krijgen van de huidige situatie en om het nieuwe ontwerp goed af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren.Zodra wij uw aanvraag ontvangen, nemen we binnen 24 uur contact met u op om samen een geschikt moment in te plannen

Bedenk alvast een lijst met wensen die u absoluut in het ontwerp wilt terugzien. Denk hierbij aan functionele elementen, zoals een terras in de zon of juist in de schaduw, maar ook aan specifieke materialen of bloemkleuren waar u een voorkeur voor hebt. Uw input is van groot belang om het ontwerp zo goed mogelijk op de persoonlijke wensen af te stemmen.

Als u liever direct telefonisch een afspraak wilt maken en vragen wilt stellen voor een tuinontwerp, dan kan dat op 06-11288653. Voor uw gemak sta ik klaar om u te helpen en alle vragen te beantwoorden!