Groenr

In deze voortuin combineren we de charme van de natuur met eigentijdse esthetiek. Royale tegels van 3 x 1 meter worden harmonieus gecombineerd met warme, bruin gebakken klinkers, wat resulteert in een uitnodigende entree die de zintuigen prikkelt.

De voortuin is ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit. Vanuit de woonkamer en de hoge raampartijen op elke verdieping kunt u genieten van een weelderig groen panorama. Deze groene oase is niet seizoensgebonden; zelfs in de wintermaanden biedt de tuin een betoverende aanblik dankzij het groene geraamte dat we hebben gecreëerd.

Onze beplanting is zorgvuldig geselecteerd en zorgt gedurende het groeiseizoen voor een kleurrijke en weelderige bloemenpracht. Het beplantingsplan omvat ook wintergroene planten en struiken die het hele jaar door structuur en visuele aantrekkingskracht toevoegen aan de tuin.

Wij geloven dat een tuin meer is dan alleen een buitenruimte; het is een verlengstuk van uw leefruimte en een bron van rust en inspiratie. Met dit project hebben we gestreefd naar een harmonieuze samensmelting van natuurlijke elementen en moderne elegantie, waardoor de voortuin een plek wordt waar u dagelijks van kunt genieten.

Van bestaand naar bijzonder...

Met de volgende toevoegingen van Groenr:

  • De voortuin combineert natuurlijke charme met een eigentijdse esthetiek
  • Royale beton tegels van 3 x 1 meter en warme, bruin gebakken klinkers zorgen voor een uitnodigende entree
  • Vanuit de woonkamer en hoge raampartijen kunnen de bewoners genieten van een weelderig groen panorama
  • Deze groene oase is het hele jaar door betoverend, met wintergroene elementen

Projectpartners

Architectuur:  Kantoor Princen

Interieur:  EF_STUDIO