Groenr

Na een ingrijpende verbouwing met een aanbouw voorzien van glaspartijen, kunnen de bewoners nu genieten van een panoramisch uitzicht naar de dierenweide. het braakliggende terrein met hoogteverschil van de uitbouw naar de weide is omgetoverd tot een veelzijdige en onderhoudsvriendelijke buitenruimte, met diverse speel- en zitmogelijkheden voor ontspanning en gezelligheid. De siergrassen en andere beplanting bieden naast sfeer ook de nodige privacy en behouden tegelijkertijd het vrije uitzicht naar de dierenweide.

Naast glooiende plantborders is het bestaande hoogteverschil opgevangen door gebruik te maken van stoere betontegels van 3×1 meter, waarvan de dikte tevens als traptrede fungeert naar het omliggende grasveld. Deze industriĆ«le betonplaten geven de buitenruimte een eigentijdse uitstraling.

De aanplant van ruige, wuivende siergrassen versterkt de al bestaande schoonheid van de omgeving en zorgt gedurende het hele jaar voor een levendige ambiance vanuit de woning. In de avonden zorgt de dimbare verlichting met RGB-opties voor een betoverende en aanpasbare sfeer.

Van bestaand naar bijzonder...

Met de volgende toevoegingen van Groenr:

  • Diverse speel- en zitmogelijkheden rondom de woning
  • Balans tussen privacy en het behoud van een vrij uitzicht naar de dierenweide
  • Het bestaande hoogteverschil in de tuin is slim gebruikt als een bordes naar de omliggende tuin
  • Inpassing stoere industriĆ«le betonplaten van 3 x 1 meter
  • Toepassing van ruige siergrassen geeft het grote terras een speelse sfeer
  • Dimbare verlichting en voorzien van RGB-opties voor verschillende sfeermogelijkheden in de avonden

Projectpartners