Een landelijke villatuin

DESIGN BY GROENR

COMPLETION
Summer 2020
LOCATION
Veghel
AREA
3700 m2

IN UITVOERING JE BUITENOMGEVING MOOIR, SLIMMR & GROENR!

Een villatuin met weinig onderhoud

Binnen de opdracht is voor deze toekomstige tuin rekening gehouden met de landelijke omgeving. De siertuin rondom de woning gaat langzaam over in het omringende landschap. In de voortuin is er mogelijkheid om op verschillende plekken de auto’s te kunnen parkeren. Door afwisseling van materialen voor de oprit (split en bestrating) met rondom beplanting ziet het oppervlakte er niet direct uit als een kille parkeerplaats.

De betonnen loper geeft de looproute weer richting de voordeur en vanuit de erker naar het achterste gedeelte van de tuin. Een groot glooiend gazon biedt ruimte voor speeltoestellen en zelfs een kabelbaan. Een houten afrastering zorgt voor een overgang tussen het gazon en de dierenweide. Heesterbeplanting en hagen vormen samen met hekwerk en een poort voor de erfafscheiding in de voor- en achtertuin.

Naast de terrassen en de betonnen loper komen zwarte Plantframes met siergrassen, welke zorgen voor een beschut gevoel en een altijd verzorgde aanblik van de tuin.

Geleverde diensten: Ontwerpsessie & planuitwerking in 2D & 3D

Architect woning: LA | Architecten Ingenieurs

Ontwerp tuin: Groenr

Aannemer: Jabro Bouw