Augmented Reality

lle betrokken partijen, zodat voor de aanlegfase alles al tot in detail is besproken en uitgewerkt.

Hierbij zijn wij inzetbaar voor:

Bedrijven, instellingen en overheden

Ook bij vraagstukken van bedrijven, adviesbureaus, projectontwikkelaars, (zorg)instellingen en overheden heeft Groenr naast architectuur, omgeving en gewenste functionaliteit altijd de focus op een uniek plan liggen met een bijzondere aankleding en karakteristieke beplanting.

Groenr is hierin inzetbaar voor:

  • Vaststellen opdracht met bijbehorend Programma van Eisen (PVE)
  • Ontwerpfase (visie/masterplan- schets-, voorlopig- en definitief Ontwerp)
  • Planuitwerking (werktekeningen, bodemadvies en beplantingsplan)

 

Vaak is hierbij sprake van multidisciplinair samenwerken. Voor Groenr is samenwerken in de keten vanzelfsprekend!

Tarieven

Indien u kiest voor de diensten van Groenr dan kunnen wij in het kosteloze (telefonische) intakegesprek bepalen voor welke van de onderstaande opties wordt gekozen. Welke optie u ook kiest of welke optie van toepassing is, te allen tijde staat het belang van u en dat van uw vraagstuk centraal.

  • Optie 1. Met iedere opdrachtgever wordt de gewenste dienstverlening doorgenomen en zal een uurtarief worden afgesproken, waarbij tevens een globale inschatting zal worden gemaakt het mogelijk te besteden aantal uren.
  • Optie 2. Waar mogelijk, kan ook een zogenoemd ‘vast’ bedrag worden afgesproken, waartegen Groenr de werkzaamheden zal verrichten binnen uw opdracht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

    Tip: Dagje Den Bosch

    Groenr is gevestigd in het stadscentrum van Den Bosch. Onze gasten combineren een bezoek aan Groenr veelal met een activiteit in het historisch stadscentrum. Kijk voor alle activiteiten op dagjedenbosch.com.