De kiem van Groenr

Wil je je bestaande of toekomstige tuin inrichten waarbij groen een vorm van kunst mag worden? Groenr helpt je met een (schets-)ontwerp, 3D visualisatie tot aan de werkelijke oplvering van jouw project. Om het groen uniek te houden worden bijzondere (vorm)planten binnen de eigen kwekerij op maat worden gekweekt voor jouw project. Door op maat te kweken met een vooraf bekend tijdsbestek kan zelfs exclusief groen betaalbaar blijven. Dit is ook de reden dat vele opdrachtgevers in een vroeg stadium van de bouwplannen al Groenr inschakelen voor een bijbehorend tuinplan.

Groen is de perfecte drager om functies te verbinden en karakter te geven. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een terras. De vorm, grootte, materialen en locatie zijn belangrijke factoren. Maar lichtinval of het creëren van meer privacy zijn minstens zo relevant voor een aangename zithoek. Kortom haalt Groenr het maximale uit de seizoenen voor jouw ultieme buitenbeleving.

Opgegroeid op het Udense platteland, is groen mij met de paplepel ingegoten. Als kind richtte ik een stuk grond van mijn ouders meerdere keren in met beschikbare materialen en beplanting. Toen was ik al zeer gedreven om een perceel zo optimaal en aantrekkelijk mogelijk aan te leggen.

Met een diploma Tuin- en Landschapsinrichting van hogeschool Van Hall Larenstein en inmiddels meer dan tien jaar werkervaring, leer ik in de praktijk telkens bij. Met name het contact met opdrachtgevers, het ontwikkelen van eigen accessoires en het kweken van exclusieve sfeerbeplanting is leerzaam en heeft mijn aandacht. Zo weet ik een creatieve vertaalslag te maken naar jouw wensen en jouw optimale buitenbeleving.

Met Groenr maak ik dat mogelijk van ontwerp tot oplevering.

Laten we kennismaken.

Bart de Jong

Missie

Mooir, slimmr & groenr.

Visie

Geeft je tuin vorm en waarde met groen.

Klanten vertellen

  Kiem van Groenr

  Na de brainstormsessie was een verrassend schetsplan het resultaat. Op aanraden van Bart hebben we het plan even laten bezinken en materialen bekeken. Daarna is het definitieve ontwerp gemaakt. Sindskort genieten we met ons gezin van de kindvriendelijke tuin aan het water.

  Jacquelijn & Joris – Nijmegen

  Kiem van Groenr

  We zochten meer verbinding tussen de woning en de natuurvijver. Aan de keukentafel kwam tijdens een brainstormsessie een houten loper als idee naar voren met aansluitend een zwevend zitgedeelte boven het water. Dit overtrof direct onze eerste gedachten voor meer aantrekkingskracht naar het water!

  Geert Jansen – Jabro Bouw Uden

  Kiem van Groenr

  We hebben een tuinplan laten maken, waarbij rekening is gehouden om in de kantoortuin producten te kunnen laten zien aan onze klanten. De werkruimte voor het personeel krijgt een extra dimensie door de unieke groenbeleving vanuit alle raampartijen.

  Rob & Mark – Veba Elektro Bernheze

  Kiem van Groenr

  Bart had direct prettig contact met mijn opdrachtgevers. De tuin was volgens afspraak snel opgeleverd voor de fotoshoot. Mede door de fraaie tuin was de verkoop van de woning al snel een feit.

  Paul Esser – Esser Makelaardij Uden