Een verlengstuk van je woonkamer!

Je hoort vaak dat de tuin een verlengstuk van je woning is. Tijdens het eerste bezoek aan deze opdrachtgevers startte het gesprek in de woonkamer. De wensen hoor je aan, je kijkt naar buiten en ineens zie je het als ontwerper voor je.

Een overdekte zitruimte met een buitenhaard omringd door mooie bloeiende planten, struiken en kruiden die je vroeger ook bij je oma in de tuin zag!

In deze tuin gaan strakke en organische vormen samen. Dit is juist gedaan om de verschillende soorten bomen, struiken en vaste planten meer op te laten vallen. Als je onder de overkapping zit heb je het gevoel dat je omringd bent door groen en toch de ruimte hebt.

Het gazon is naast speelplek voor de kinderen ook geschikt om lekker te relaxen op een ligbed. De bestrating is grotendeels hergebruikt en geeft nu ruimte om op verschillende plekken je meubels te kunnen plaatsen.

LOCATION
Bernheze
COMPLETION
May 2017
AREA
165 m2
CATEGORIES
SHARE

Geleverde diensten: Ontwerpsessie, 2D & 3D ontwerp en bouwbegeleiding

Klantervaring

Na de tekensessie gingen we enthousiast de studio uit. Door de creativiteit van Bart lag er direct een verrassend plan voor ons. Zelfs familie en vrienden zien nu ook dat er een visie aan ten grondslag ligt.
Wendy & Erik