Header about 1

Wat is de kiem van Groenr?

De buitenomgeving is een dynamische ruimte. Een plek waar mensen, dieren en planten leven met de bodem als fundament.

De buitenomgeving wordt pas functioneel als alle organismen zich hierin vrij kunnen ontwikkelen. Wij als mensen willen daarin kunnen leven, elkaar ontmoeten, kunnen recreëren, kunnen werken en tot rust kunnen komen door het karakter en beleving te geven, zonder te beseffen wat daaraan ten grondslag ligt. Zonder nadenken moet de ruimte als geheel natuurlijk, prettig en veilig voelen.

Een inspirerend groenconcept ontwikkelt door Groenr is een design voor alle ondergrondse en bovengrondse gebruikers of op de (toekomstige) functies van de omgeving.

Groenr stopt daarmee niet bij de esthetische inventarisatie en vormgeving voor de menselijke gebruiker. Ook overige organismen, zowel onder- en bovengronds, krijgen de ruimte die ze nodig hebben. Planuitwerking voor onder andere de bodemgesteldheid, hydrologische aspecten, bouwkundige elementen, gewenste technieken en beplantingskeuze kan worden meegenomen. Dit vormt de basis om de buitenomgeving een duurzaam karakter met groen te kunnen geven!

Groenr luistert, observeert en gelooft stellig in co-creatie, waarbij je elkaar blijft inspireren om tot de beste designs te komen. Dit resulteert onder andere ook in nieuwe trends en ontwikkeling van accessoires.

Voor wie ontkiemen de ideeën van Groenr?

Groenr maakt plannen voor buitenruimtes rondom woningen, kantoren, winkels, hotels, restaurants, woonzorgcomplexen, landgoederen en parken en pleinen in de (semi) openbare ruimte.

De opdrachtgevers zijn veelal particulieren, bedrijven, aannemers, hoveniers, stichtingen, projectontwikkelaars en overheden.

Missie

Met passie en vakkennis de meest inspirerende buitenomgevingen realiseren.

Visie

Mooir, slimmr & groenr!

Services

GROENR - Landscape Designs

01. Inspirerende groenconcepten

MORE
luxe zwembad jetstream overkapping bubbelbank vaste strap_tuinarhitect minimalistisch tuinontwerp design modern
GROENR - Landscape Engineers

02. Planuitwerking & beplanting

MORE
GROENR - Landscape Accessories

03. Plantbakken & plantframes

Teamleden

Eigenaar - Ontwerper

Bart

Built Environment Engineer

Kristian

Webshop & Sales

Hanneke