Expertises

Tuinontwerper_tuinarchitect Den Bosch Vught Oisterwijk_Tilburg_Uden_Brabant 073
LANDSCAPE ARCHITECTURE & SUPERVISION

01. Exclusieve groenconcepten

DE KIEM VOOR JOUW PROJECT

Het vertalen van jouw tuinwensen naar een groenconcept waarbij met jou rekening wordt gehouden en hoe je de buitenruimte wilt gebruiken. Functies zoals terras, overdekt zitgedeelte, wellness, privacy of schaduw geef ik graag samen met jou vorm op een logische plek binnen je kavel. Daarna volgt de aankleding van de geïntegreerde functies met sfeerbeplanting die je tuin een bijzondere groenbeleving gaat geven en met de tijd alleen maar mooier zal worden. Alles binnen een uitvoerbaar, functioneel en uniek concept zodat jij alle seizoenen optimaal buiten kunt genieten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Na een vrijblijvende kennismaking biedt Groenr advies en hulp op uiteenlopende aspecten. Op deze pagina staat hoe Groenr je nog meer kan helpen.

Exclusieve plantbak_Planten_beplanting_voortuin_entree_voordeur_moderne tuin
INSTALLATION WITH THE GROENR FINESSE

02. Aanleg van groenbeleving

BEZOEK VIRTUEEL DE TUINEN

Als de bouwwerken klaar zijn, helpt Groenr met de installatie van de groenbeleving zoals een bijzondere struik of boom. Zo’n struik of boom vormt een stijlvol kunstwerk. Eén met allure en oog op de toekomst. Indien gewenst zoeken we samen de bomen uit. Wil je privacy of schaduw op maat? Dan is het kweken van die ene speciale boom een mogelijkheid.

Na een vrijblijvende kennismaking biedt Groenr advies en hulp op uiteenlopende aspecten. Op deze pagina staat hoe Groenr je nog meer kan helpen.

ACCESSORIES & EXCLUSIVE PLANTS

03. GroenrLab

Met zelf ontworpen plantenbakken (Planters) en Plantframes met exclusieve beplanting van eigen bodem voeg je eenvoudig de finishing touch toe aan je tuin, terras of balkon. In de webshop zijn de plantenbakken en Plantframes ook los verkrijgbaar.

Waarmee kan ik je helpen?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Klanten vertellen

  Kiem van Groenr

  Na de brainstormsessie was een verrassend schetsplan het resultaat. Op aanraden van Bart hebben we het plan even laten bezinken en materialen bekeken. Daarna is het definitieve ontwerp gemaakt. Sindskort genieten we met ons gezin van de kindvriendelijke tuin aan het water.

  Jacquelijn & Joris – Nijmegen

  Kiem van Groenr

  We zochten meer verbinding tussen de woning en de natuurvijver. Aan de keukentafel kwam tijdens een brainstormsessie een houten loper als idee naar voren met aansluitend een zwevend zitgedeelte boven het water. Dit overtrof direct onze eerste gedachten voor meer aantrekkingskracht naar het water!

  Geert Jansen – Jabro Bouw Uden

  Kiem van Groenr

  We hebben een tuinplan laten maken, waarbij rekening is gehouden om in de kantoortuin onze producten te kunnen laten zien aan onze klanten. De werkomgeving voor het personeel en leveranciers krijgt een extra dimensie door de unieke groenbeleving vanuit alle raampartijen.

  Rob & Mark – Veba Elektro Bernheze

  Kiem van Groenr

  Bart had direct prettig contact met mijn opdrachtgevers. De tuin was volgens afspraak snel opgeleverd voor de fotoshoot. Mede door de fraaie tuin was de verkoop van de woning al snel een feit.

  Paul Esser – Esser Makelaardij Uden